A Gala Kerzen Kft. 5,3 millio forint unios támogatást nyert „Az anyagmozgatás hatékonyságának és biztonságának növelése” című pályázatával az Új Széchenyi Terv keretében. A 13,3 millio forintot meghaladó beruházás keretében vásárolt elektromos targoncák nem csak hatékonyabbá teszik az anyagmozgatást, hanem modernségük révén környezetbarátabbá és biztonságosabbá is teszik azt.

A Sopron városában található 1991-ben alapított Gala Kerzen Kft. gyertyák és mécsesek gyártásával foglalkozik. A soproni gyár nem csak gyártó telephely, hanem egyben logisztikai központ is.

A mostani unios támogatással megvalósult fejlesztés lehetővé teszi, hogy a logiszikai központ és gyártó telephely hatékonyabban, biztonságosabban és környezetbarátabban oldja meg az anyagmozgatási feladatokat.

A korábban használt dízel és gázüzemű targoncákat cserélték le elektromos meghajtásúakra. Ezzel lényegesen csökkentették a kibocsájtott káros kipufogógáz mennyiségét és olcsóbbá is tették a targoncák üzemeltetését. Az új targoncák lényegesen megbízhatóbbak, kényelmesebbek, ezzel a dolgozók munkahelyi biztonságát és kényelmét is emelték. 1. oldal
2. oldal
3. oldal
4. oldal
5. oldal
6. oldal
7. oldal
8. oldal
9. oldal
10. oldal